Onze vacatures

Wil je werken bij één van de grootste werkgevers in Twente? Op een plek waar professionals met plezier werken, waar gastvrijheid voorop staat en waar we duurzaam inzetten op verbeteringen en innovaties in de zorg? Dan is ZGT de plek voor jou! We nodigen je van harte uit om te solliciteren op één van onze vacatures.

  • Verpleging en verzorging
  • Administratief en secretarieel
  • Staf en ondersteuning
  • Behandeling en diagnostiek
  • Facilitair

Verpleging en verzorging

Verpleging en verzorging

Staf en ondersteuning

Behandeling en diagnostiek

Administratief en secretarieel

Facilitair

Vind je geen vacature die bij je past, maar wil je toch graag bij ZGT werken? Schrijf je dan in voor de Job alert of stuur ons dan een Open sollicitatie. Als wij jouw open sollicitatie ontvangen, beoordelen we of we je uitnodigen voor een gesprek. Als we binnen zes maanden een mogelijke functie voor je hebben, krijg je daarvan bericht. Ook als je wordt afgewezen sturen we je een bericht. Schrijf je ook in voor de Job alert. We houden je dan op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Stap 1: Solliciteren!

Je solliciteert bij ons online. Laat ons weten wie jij bent, wat je in huis hebt en waarom je bij ZGT wilt werken.

Stap 2: Selectieronde

Daarna kiezen we kandidaten die het best bij het profiel en de cultuur van ZGT passen. Niet geselecteerd? Helaas, volgende keer beter!

Stap 3. Gesprekken

Je bent uitgenodigd voor een gesprek. Soms is een assessment vereist. De gespreksdata ontvang je via het sollicitatieportaal en e-mail.

Stap 4: Jouw nieuwe baan

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We starten met het verwerken van je gegevens. Hierover ontvang je een e-mail met meer informatie.

Stage?

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Schoonmaakwerk?

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als schoonmaakkracht? Dan verwijzen wij je graag door naar ZGT Cleancare, een samenwerkingsverband van Asito en ZGT. Wil je meer informatie of  weten wat jouw mogelijkheden zijn? 

Mail naar: cleancarehengelo@zgt.nl als je geïnteresseerd bent in locatie Hengelo.

Mail naar: cleancarealmelo@zgt.nl als je geïnteresseerd bent in locatie Almelo.

Vakantiewerk?

ZGT biedt vakantiewerk aan voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Ben je op 1 mei minimaal 16 jaar? En op 1 september nog géén 23 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Momenteel staat er geen vacature open voor vakantiewerk.

Contact

Telefoonnummer: 088 708 51 32
E-mail: recruitment@werkenbijzgt.nl
Adres: Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo