Heb jij al plannen voor deze zomer- of herfstvakantie? Solliciteer dan snel op de leukste vakantiebaan in de zorg!

Wij zijn op zoek naar 

Vakantiewerkers

Wat ga je doen? 

In ons ziekenhuis hebben wij de perfecte vakantiebanen voor jou!
Wil je ervaring op doen in de zorg en/of je handen uit de mouwen steken in jouw vakantie?
Ga dan aan de slag als medisch secretaresse, telefonist(e) of receptionist(e) en ondersteun onze poliklinieken en verpleegafdelingen. Liever lekker actief bezig? Duik dan ons magazijn in, help bij het transport of schitter in de horeca. Of kies voor een rol als zorgassistent, doktersassistent of gastheer/gastvrouw en draag je steentje bij tijdens de drukke zomermaanden.
Solliciteer snel en maak van je vakantie een waardevolle ervaring!

Wie ben jij?

Ben jij op 1 mei 2024 minimaal 16 jaar en op 1 september 2024 nog géén 23 jaar, dan kan je bij ZGT vakantiewerk doen voor maximaal 6 weken aaneensluitend.

Wat krijg je van ZGT

 • Extra verdienen! De mogelijkheid om bij ons lekker te verdienen in je vakantie! Je verdient het wettelijk minimumjeugdloon. De gewerkte uren betalen we maandelijks uit.
  Het wettelijk minimumjeugdloon is te vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2024 
  Per 1 juli 2024 gaat het wettelijk minimumloon met 1,2% omhoog, de exacte bedragen zijn nog niet bekend.
 • Goede werkfeer
 • Flexibiliteit, een tijdelijke bijbaan tot het einde van de zomer waarin je maximaal 6 weken aaneengesloten werkzaam bent.
 • Daarnaast kennen we een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskosten en indien van toepassing ORT toeslagen.
 • De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.
   

Wij zijn ZGT!

Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Nieuwsgierig?

Stuur je sollicitatie uiterlijke vóór 31 mei a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.

Voor meer informatie over de huidige status van je sollicitatie voor vakantiewerker, kan je contact opnemen met onze HR-administratie via HRadministatie@zgt.nl of via telefoonnummer 088 708 5132.