Wil je graag deel uitmaken van het team bij ZGT, maar heb je die ene perfecte vacature nog niet gevonden? Bekijk dan onze mogelijkheid voor het indienen van een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet tussen onze openstaande vacatures? Dit betekent dat wij momenteel geen concrete vacature voor je hebben. Wij adviseren je dan om een Job alert aan te maken zodat wij je geautomatiseerd een bericht sturen wanneer er een vacature online komt die past bij jouw wensen. Maak hier je Job alert aan.

  • Ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek?  Dien je stage- of afstudeerverzoek in.
  • Ben je op zoek naar vakantiewerk? ZGT biedt vakantiewerk aan voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie. Ben je op 1 mei minimaal 16 jaar? En op 1 september nog géén 23 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Houd hiervoor onze vacatures in de gaten.
  • Ben je op zoek naar een baan als (medisch) secretaresse? Dan willen wij je vragen om hier geen open sollicitatie voor in te dienen maar om een Job alert aan te maken en onze vacatures zelf goed in de gaten te houden. Wij hebben hier namelijk met regelmaat vacatures voor. Er komen dus genoeg kansen voorbij! Maak hier je Job alert aan.

Wanneer je jouw open sollicitatie instuurt dan komt hij bij de afdeling recruimtent van ZGT binnen. Deze collega's zullen een inschatting maken of er een mogelijkheid voor je kan zijn.

Vervolgens zullen ze óf je sollicitatie opslaan voor eventuele toekomstige vacatures óf je sollicitatie voorleggen aan de afdeling(en) waar jij wellicht goed bij zou kunnen passen. 

Het is daarom belangrijk dat je een actueel CV en een duidelijke omschrijving van wie je bent en waar je naar op zoek bent indient. Hiermee help je de afdeling recruitment om jouw open sollicitatie zo goed mogelijk te kunnen matchen aan de voor jou best passende afdeling(en).

  • Wanneer er op dit moment, of in de toekomst, geen passende vacature onstaat kan het zijn dat je een hele tijd niks van ons hoort. Let op: omdat het matchen van vacatures een inschatting is vanuit onze kant adviseren wij altijd om ook zelf de vacatures in de gaten te houden en om je in te schrijven voor de Job alert. Dan wordt dit automatisch voor je gedaan.
  • Wanneer er wel een mogelijkheid is voor een verkennend gesprek met één van onze afdelingen dan doen wij ons best om dit zo snel mogelijk te laten weten. Wij zullen je dan informeren via het sollicitatieportaal en via e-mail. 

Wij zijn ZGT!
Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Dien je graag een open sollicitatie in?
Solliciteer dan middels onderstaande knop.